LA KBEAUTY BOX DE FEVRIER 2021

DE KBEAUTYBOX VAN FEBRUARI 2021

De KBeauty Box van februari 2021 is er! Een nieuwe Box gevuld met liefde, huidverzorging en make-up om de maand in stijl af te sluiten!

NATURE REPUBLIC - ULTRA HYDRATE OLIVE TONER

Een golf van hydratatie met deze toner van het merk NATUUR REPUBLIEK ! Hoewel olijf over het algemeen gunstig is voor de droge huid, heeft deze toner een samenstelling die hem geschikt maakt voor alle huidtypes!! De rijke voedingsstoffen van de olijf zorgen voor hydratatie van de vochtarme huid en maken deze zacht en glad!

Hoe te gebruiken: aanbrengen na het reinigen en vlak voor behandelingen om de huid voor te bereiden om ze te ontvangen!

Let op: er zit parfum in!

VT COSMETICA - GLORIEUZE GLORIA LIPPENBALSEM

Dankzij de groep hebben we allemaal het merk VT Cosmetics ontdekt BTS ! Het merk had samen met hen verschillende assortimenten cosmetica gelanceerd, maar ook de BT21! De Lip Balm komt voort uit hun tweede samenwerking: Glorious Gloria!

Deze lippenbalsem heeft een zeer zachte textuur en hydrateert heel goed! Het brengt ook een beetje glans in de mond. Het is perfect om de lippen gehydrateerd te houden, zelfs met het masker op!

WEES LIEFDE - MIJN LINERPEN

W.DRESSROOM - TRUE BEAUTY HANDCRÈME

Het webtoon-drama TRUE BEAUTY was het evenement in Korea! Het merk van interieurcrèmes en -parfums W.DRESSROOM heeft daarom een ​​speciale collectie gelanceerd en die wilden we absoluut in onze KBeauty Box van februari stoppen!

Een crème met echt aangename geuren en een textuur die niet te dik en niet te licht is! Het dringt snel in de huid zonder een kleverige of glanzende film op de huid achter te laten. De handen zijn daarna echt goed gevoed.

PERIPERA - SMOOTHIE TIME SHEETMASKER

Tags:

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.