KBeauty Box Juin Ma Petite Corée

KBeauty Box juni 2021

Deze maand heeft het team een ​​selectie gemaakt van 5 beautyproducten in deze nieuwe KBeauty Box! Kleine schatten van Koreaanse cosmetica in ons kleine herbruikbare etui. Wat vinden we deze maand? Huidsverzorging? Bedenken ? Vind de inhoud van de drie dozen van de maand juni!

Voor KBeauty 100% Skincare is het hier: De inhoud van de Skincare box

KBeauty Box Juin

PURE VULKANISCHE PORE SCRUB SCHUIM van het merk C2Y

Omdat een langdurige gezonde huid een perfect uitgevoerde reiniging vereist, hebben we gekozen voor een schuimende reiniger. Deze schuimende reiniger reinigt en exfolieert de huid zachtjes. Het reinigt en verwijdert talg en onzuiverheden uit de poriën dankzij de kleine exfoliërende korrels. Deze reiniger bevat extracten van vulkanische as van het eiland Jeju. Het is bekend dat vulkanische as inwerkt op de talgproductie. De reiniger droogt de huid niet uit en maakt deze heerlijk zacht.

Wij houden van: de microkorrels die exfoliëren zonder de huid te irriteren

JEJU CANOLA HONEY ESSENTIAL TONER van het merk GANGBLY

Deze toner bevat honing en koolzaadbloemolie van het eiland Jeju. De koolzaadbloem is een van de meest voorkomende bloemen op het eiland (samen met de Japanse camelia in de winter) en heeft voordelen voor de huid. Deze toner wordt gebruikt na het reinigen van de huid en als eerste stap in de huidverzorgingsroutine. Het wordt aanbevolen voor een gecombineerde tot droge huid en voor een huid met een gebrek aan hydratatie. De toner zorgt voor hydratatie, verzacht het trekkerige gevoel en houdt de huid helder. Het egaliseert de huidtextuur voor een gladder gezicht.

Honing heeft antioxiderende, hydraterende maar ook anti-aging eigenschappen. Het helpt ook acne te voorkomen.

OOGMASKER VOOR VLEKDIEP COLLAGEEN

Het masker voor deze maand juni richt zich op de oogcontour. De formule voedt de droge huid dankzij het extract van gehydrolyseerd collageen van lavendel en hyaluronzuur. Er zijn ook negen ingrediënten van het peptide-type die de huid hydrateren en voeden om deze steviger te maken.

Breng het masker aan op een schone huid en laat het 15 tot 20 minuten intrekken. Wees voorzichtig want het masker is zeer rijk aan serum, en kan uitlopen! Het overgebleven serum wordt niet weggegooid en kan, mits goed beschermd, hergebruikt worden (niet het masker!).

BT21 LIP-ESSENTIE

Dit product is een juweeltje voor de lippen! Het voedt en hydrateert de lippen bij het aanbrengen. De formule trekt snel in de huid voor een gladdere, vollere mond. Een kleine hoeveelheid is voldoende.

Fruitige geuren: Chimmy (Citroen), Koya (Ananas), Tata (Kers) en RJ (Appel)

Zoete geuren: Shooky (Chocolade), Cooky (Cookie&Creme) en Mang (Mint)

ROOD VAN DE DAG van het merk TONY MOLY

Een prachtige liptint gesigneerd TONY MOLY met een fluwelen effect. Deze lipstick maakt deel uit van hun #ROTD-collectie met rood in make-up.

Tags:

1 reactie

Sara Férard

J’aime beaucoup le masque ,cette sensation d’une peau bien propre est si agréable !
Je suis très satisfaite de mes boxes ,merci beaucoup !

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.