K Beauty Box Février 2023

K Beauty Box februari 2023

We onthullen de nieuwe doos van Koreaanse huidverzorging van My Little Korea. Februari 2023 staat weer onder ons favoriete teken: de zelfzorg. We hebben deface zorgvuldig geselecteerd. Favoriete producten van kleine Koreaanse merken. Een nieuwe huidverzorgingsroutine om snel te adopteren om de huid nieuwe gezondheid te geven. Hier is de eerste K Beautybox van het jaar.
De Evenwichtige Toner Probiotica van het merk SCINIC, een heel mooi Koreaans merk. Deze toner richt zich op de verzwakte huidbarrière die verantwoordelijk is voor de gevoeligheid van de huid. Een beschadigde huidbarrière laat vocht verdampen en moet snel worden versterkt en hersteld. Dankzij de MULTIBIOME™- en PANTHENOL-complexformule versterkt de zuurarme toner daarom de huidbarrière en hydrateert de huid diep.
Hoe te gebruiken: Breng met een wattenbolletje of de palm van je hand de toner van binnenuit uit je gezicht aan en masseer zachtjes.
De Aubergine Pack slaapmasker van CHOSUNGAH-SCHOONHEID uit 1989 is een avondbehandeling. De geltextuur van dit Koreaanse nachtmasker dringt snel in de huid zonder plakkerig te worden. Het helpt de huid tijdens het slapen te versterken voor een stralend gezicht de volgende dag.
Hoe te gebruiken: breng als laatste stap in de avond de geltextuur aan op je gezicht zonder af te spoelen. 
De Multibalsemstick ondertekend door het merk DESIGN is het trendy product in Korea! Deze stick met meerdere balsems wordt dankzij zijn formaat gericht aangebracht. Het hydrateert de huid onmiddellijk zodra het wordt aangebracht en vermindert de zichtbaarheid van rimpels. Deze behandeling bevat kleine collageenmoleculen die tot diep in de opperhuid doordringen.
Hoe te gebruiken: om hygiënische redenen is de balsem voor strikt persoonlijk gebruik!
 En ons sheetmasker van de maand! 
Hoe te gebruiken: op een schone huid en bij voorkeur na een serum, het masker tussen de 10 en 20 minuten op je gezicht aanbrengen. Voor meer rustgevende effecten, bewaar het bladmasker voor gebruik in de koelkast.
_
Voor goodies, ons beroemde paar schattige sokken en vooral een klein vel speciale Journaling-stickers!
Tags:

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.