NATURE REPUBLIC: TEA TREE CICA

NATUURREPUBLIEK: THEEBOOM CICA

NATURE REPUBLIC TEA TREE CICA SPOT SERUM

LHet dragen van het masker heeft onze huid enorm verstoord. Het ademt niet meer goed en de wrijving van de stof irriteert het oppervlak, waar we dan irritatieplekken en puistjes zien verschijnen.

NATUUR REPUBLIEK lanceert een assortiment om deze kleine onvolkomenheden te bestrijden die worden veroorzaakt door het monoklimaat dat door het masker wordt gecreëerd. Deze huidverzorgingslijn combineert twee essentiële ingrediënten:

  • De kat, set van kalmerende natuurlijke ingrediënten, beschermend voor de huidbarrière.
  • De thee boom, natuurlijk antiseptisch maar ook ontstekingsremmend dat huidontsteking kalmeert.

Twee perfecte ingrediënten voor de gecombineerde tot vette huid die last heeft van gevoeligheid.

Het is niet erg om je huidverzorgingsroutine afhankelijk van de situatie te moeten veranderen, het is volkomen normaal om je favoriete huidverzorging aan de kant te schuiven terwijl je de huid reguleert. NATUUR REPUBLIEK begeleidt je in deze nieuwe verzorgingsroutine met een toner, een spotserum en een dagcrème. Het merk heeft ook een set ampullen gelanceerd, verzorging geconcentreerd in actieve ingrediënten, voor alle huidtypes!

LHet is vlekkenserum Tea Tree Cica is een gelachtige formulering die plaatselijk wordt aangebracht op gebieden die last hebben van plotselinge huidproblemen. Het spotserum kalmeert, hydrateert, verbetert de ruwheid van de huid en plakt niet. Het helpt actief om ontstekingen binnen een paar dagen te verminderen.

Omdat het een gerichte behandeling is, blijft de applicator consistent. Dankzij de punt kunt u de juiste hoeveelheid producten nemen om op een gebied aan te brengen.

De samenstelling is gevalideerd door Deel, de Koreaanse equivalente aanvraag voor Yuka voor cosmetische zorg. Slechts 2 ingrediënten worden als allergenen beschouwd: limoneen en linalool; slechts heel weinig aanwezig.

Het product is transparant en wordt zeer goed opgenomen door de huid, zonder residu of vettig laagje achter te laten.

De effecten zijn vrij positief en komen in twee fasen voor. De puistjes kunnen erg gevoelig of zelfs pijnlijk zijn, dankzij de gel de theeboom, zal eerst deze pijn en gevoeligheid kalmeren. De dag na de eerste toepassing merken we deze eerste ontstekingsremmende effecten op een puistje op; het is minder rood, ook minder gezwollen. Het puistje zal in de loop van de dagen vervagen, je moet voorzichtig zijn om het te blijven behandelen.

De toner en crème moeten dagelijks worden gebruikt om het verschijnen van deze puistjes te voorkomen en de huid te beschermen. Als de huidbarrière wordt versterkt, worden de negatieve effecten van het masker verminderd.

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.