Les BT21 : l'univers mignon de BTS en détails

De BT21: het schattige universum van BTS in detail

De BT21 is een reeks stripfiguren die is gemaakt in samenwerking tussen het Zuid-Koreaanse modemerk Line Friends en K-Pop-groep BTS. Deze schattige personages werden snel populair onder BTS-fans en werden uitgebracht als merchandisingproducten, zoals knuffels, sleutelhangers, rugzakken en modeaccessoires.

 

Elk BT21-personage is gemaakt door een lid van BTS en vertegenwoordigt hun unieke persoonlijkheid en levensstijl. Laten we ze allemaal in detail ontdekken:

  1. Koya: Koya is een koala gemaakt door RM (Kim Nam-Joon) en symboliseert wijsheid en sereniteit. Met zijn kalme en serieuze houding is Koya de meest volwassen van alle BT21-personages.

  2. RJ: RJ is een lama gemaakt door Jin (Kim Seok-Jin) en staat voor optimisme en een goed humeur. Met zijn opgewekte persoonlijkheid en aanstekelijke glimlach is RJ het vrolijkste personage van de bende.

  3. Mang: Mang doet ons denken aan een paard en is gemaakt door J-Hope (Jung Ho-Seok) en symboliseert intelligentie en nieuwsgierigheid. Mang is de slimste van alle BT21-personages en ontdekt graag nieuwe dingen.

  4. Chimmy: Chimmy is een hond gemaakt door Jimin (Park Ji-Min) en staat voor vreugde en een goed humeur. Met haar opgewekte persoonlijkheid en aanstekelijke glimlach is Chimmy een van de meest populaire personages in de lijn.

  5. Tata: Tata is een alien gecreëerd door V (Kim Tae-Hyung) en symboliseert creativiteit en verbeeldingskracht. Tata is de raarste van alle BT21-personages en houdt ervan nieuwe ideeën te ontdekken.

  6. Cooky: Cooky is een konijn gemaakt door Jungkook (Jeong Jung-Kook) en symboliseert energie en enthousiasme. Met zijn grenzeloze energie en opgewekte persoonlijkheid is Cooky het meest actieve personage van de bende.

  7. Shooky: Shooky is een klein koekje gemaakt door Suga (Min Yoong-Gi) en symboliseert vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Shooky is het meest serieuze personage in de lijn en werkt graag hard om haar doelen te bereiken.

BT21 is een kleine familie van schattige en lieve karakters die de harten van BTS-fans hebben veroverd. Als je een fan bent van deze reeks personages, aarzel dan niet om ze te komen zoeken op de Ma Petite Coree-website.

1 reactie

Florence

J’adore l’univers Coréenne❤️ et BTS💜 tout mon amour vous accompagne

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.