Kbeauty Box de Juillet 2022

Kbeauty Box heinäkuusta 2022

Heinäkuun KBeauty Box on valittu huolellisesti tiimin toimesta vastaamaan ihon tarpeisiin tänä kesäkautena! Tutustu sen sisältöön artikkelissamme.
_
THE FACE SHOP -naamio on nenän epäpuhtauksia estävä hoitoaine. Sen koostumus sisältää vulkaanista kiviuutetta ja kasviperäisiä ainesosia Jejun saarelta. Vulkaaninen kivi toimii magneettina epäpuhtauksille ja kuolleille soluille jättäen ihon sileäksi ja kirkkaaksi. Levitä ohut kerros puhtaalle, kuivalle iholle ja anna vaikuttaa 10–15 minuuttia. Irrota, maski poistetaan alhaalta ylöspäin.
Sisältää hajuvettä
_
Lessilmälaput SKIN79ovat voimakkaasti kosteuttavia kangaslaastareita, jotka on tarkoitettu silmänympärysiholle! Kurkkuuute ja vitamiinit rauhoittavat ja puhdistavat silmänympärysihoa. Rakastamme ihastuttavaa painettua kurkkukuviota! Ota pienillä pihdeillä kangaskurkku ja aseta se silmän ympärille tai muulle hoidon tarpeessa olevalle alueelle.
_
< strong>♡Le PRETTY aurinkovoideon päivittäinen voide, jonka SPF50+-indeksi. Sen sävyttävä koostumus kirkastaa kasvoja ilman valkaisua samalla kun se kontrolloi talintuotantoa. Sen erittäin kevyt, hieman vaaleanpunainen kermarakenne tunkeutuu nopeasti ihoon.
Sisältää hajuvettä, titaanidioksidia< /div >
_
Tunnetko Aegyo-tyyliä? Tämä korealaisten keskuudessa erittäin suosittu silmämeikkitekniikka tarjoaa söpön ilmeen leikkimällä materiaaleilla ja väreillä. Piirrämme ohuen ruskean viivan pienen tilan luomiseksi silmän alle, sitten hohtavalla tai glitter-efektillä luomivärillä, kutenvuoripuikko BELOVE, täytä se korostaaksesi silmiä.
_
< /span>Meidän arkkinaamiommekuukauden allekirjoitus on NARD CARE. Levitetään puhtaalle iholle ja väriaineen jälkeen 10–20 minuutin ajaksi.
_
_
_ Ja aina pieni sukkapari sujahti uudelleen käytettävään puuvillapussiin!
Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.