Kbeauty Box d'Aout 2022

Kbeauty Box elokuulle 2022

Tässä on kesän viimeinen laatikko: La KBeauty Box elokuusta alkaen! Puhdas ja kosteutettu iho kouluvuoden alkuun on tämän uuden laatikon tavoitteena! Tutustu sen sisältöön artikkelissamme.
_
< strong>BELOVE silmä- ja huulimeikinpoistoaine on kaksivaiheinen meikinpoistoaine, joka sisältää vesifaasin ja öljyfaasin. Tämän tyyppinen meikinpoistoaine poistaa itsepäisemmän meikin vahingoittamatta ihoa. Muista sekoittaa tuote huolellisesti ennen käyttöä ja puhdistaa se sitten vanulapulla.
_
TheMISSHA-puhdistusaine on kosteuttava puhdistusvaahto, jossa on kymmentä hyaluronihappoa. Sen hellävarainen koostumus puhdistaa ihon syvästi jättäen sen pehmeäksi ja suojatuksi.
_
The< /span> IT'S SKIN -kosteuttava seerumion erittäin kosteuttava seerumi. Pienen molekyylipainon omaava hyaluronihappo tunkeutuu helposti ihon syvempiin kerroksiin. Se vapauttaa kosteuttavat ja ravitsevat voimansa. Acerolalla ja mustikalla on kiinteyttävä vaikutus ja ne estävät ihoärsytystä.
_
The< /span> CHARMZONE silmänympärysvoide ravitsee intensiivisesti silmänympärysihoa ja vähentää samalla ihon ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä. Sen ranskalaista tryffeliuutetta sisältävä koostumus vaikuttaa ryppyjen ja tummien silmänalusten ulkonäköön ja antaa virkeän ja nuorekkaan ilmeen
_
< /span>Meidän arkkinaamiommekuun kuukausi valittiin korealaisista bestsellereistä!
_
_
Ja aina pieni sukkapari sujahti uudelleen käytettävään puuvillapussiin!
_
_
Haluatko liittyä KBeauty Box -perheeseen? Löydät eri tilauksemme täältä!
Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.