K Beauty Box d'Octobre 2022

K Beauty Box lokakuu 2022

Lokakuun K Beauty Box on "erityinen valmistautuminen talveen" ravitsevine ja erittäin kosteuttavine hoitoineen. Paksut tekstuurit, joita levitämme kasvoillemme suojaamaan niitä tulevina kuukausina. 
Ma Petite Korean K Beauty Box
JAYJUNin Real Water Hydro Cleanser on kermavaahtoa muistuttava puhdistusvaahto, jonka koostumus on erittäin kosteuttava. Vaahtokuplat tunkeutuvat ihoon huokosten läpi ja puhdistavat ne syvästi.
K Beauty Box by Ma Petite Korea
ThePure Linen Natural Cream sopii kaikille ihotyypeille. Sen voimainen rakenne tunkeutuu nopeasti ihoon ja muodostaa suojaavan esteen, joka säilyttää kosteuden. Siksi se auttaa estämään ihon kuivumista. Ihonväri saa kirkkautta ja elastisuutta.
K Beauty Box by Ma Petite Korea
< strong>♡The EUNYUL-käsihoitotarjoaa herkän kukkaistuoksun samalla kun se tarjoaa täydellisen tasapainon iholle lipidien ja veden välillä. Ihosta tulee silloin vähemmän kuiva, pehmeämpi, eikä sen rakenne tartu tai kiiltoa. Sen muodon ansiosta voit ottaa sen mukaan kaikkialle!
K Beauty Box by Ma Petite Korea
The< /span> SCINICin Super Moist -voide on suihkun jälkeen käytettävä vartalohoito. Sen koostumus ravitsee, kosteuttaa ja korjaa eri tekijöiden aiheuttamaa karheaa ihoa. Kuten kylmä tai kalkki. Iho on nopeasti pehmeämpi, ja sen rakenne on tahmematon ja kevyt.
Ma Petite Korean KBeauty Box
< /span>arkkinaamiovalitsi K Beauty -suosikit Team Ma Petite Koreasta!
< span style="color: #808080;">Käyttö: levitä naamio puhdistuksen jälkeen puhtaalle iholle. Pidä sitä päällä 15–20 minuuttia ennen sen poistamista ja hiero ylimääräinen osa sisään.
K Beauty Bo, kirjoittanut Ma Petite Korea
KBeauty Box by Ma Petite Korea
KBeauty Box by Ma Petite Korea
KBeauty Box by Ma Petite Korea
Haluatko liittyä KBeauty Box -perheeseen?
Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.