BOX KBEAUTY : LA BOX DE MARS

KBEAUTY BOX: MARS BOX

Ja tässä on keväältä tuoksuva KBeauty Box? Pehmeän vaaleanpunainen laatikko kevään meikkiin. Emme tietenkään unohda ihoasi! Tässä laatikossa on kaksi ihonhoitotuotetta. Olemme sujauttaneet tuotteen, jota emme ole koskaan nähneet laatikoissamme ja joka on kuitenkin pakko saada käsilaukkuun! Tutustutaanpa tähän KBeauty Boxiin nyt mini Baby RJ (ei sisälly pakkaukseen) joista voit tehdä ostoksia osoitteessa sivusto !

 

DAILY EYE PALETTE – VT COSMETICS

Upea paletti sekä kultaisessa ja tyylikkäässä pakkauksessaan, mutta sävyissään! VT Cosmetics seuraa sinua 365 päivää vuodessa tällä luomiväripaletilla ja lupaa sinulle modernin ja upean meikin. Paletti on hyvän kokoinen, ei turhaa pinta-alaa ja kuusi sävyä riittää päivittäiseen meikkiin! Sen koko mahdollistaa sen sujahtamisen pieneen meikkipussiin, eikä se siksi vie liikaa tilaa käsilaukussa. Tämä on olennainen kohta Ma Petite Koreassa!

Tässä paletissa on siksi kuusi eri sävyä, jotka koostuvat tekstuurista matta, hohtelevasta ja < span> kimalle ! Värien osalta erottuva sävy on ruskea ja sopii yleensä kaikkien iirisvärien kanssa. Sävyjä on 2 matta : Skin Nude, light ja < /span>Mood Beige, hieman tummempi.  hohtoa varten, myös 2 sävyä Brick Rose ja < /span>Urban Brown; aina yksi vaalea sävy ja toinen tummempi. glittereiden varo glitteriä! Pink Holidays ja Royal Gold, rosé ja kulta parantavat meikkiäsi!

Niillä on hyvä tarttuvuus silmäluomiin ja ne pysyvät hyvin.

? VOLU LIPTINT – AGE 20′

Uusi tuotemerkki tässä KBeauty Ma Petite Korea Boxissa on Age 20′, ihonhoitobrändi. Tämä liptintti korallin vaaleanpunainen väri antaa huulille kiiltävän vaikutuksen. liptintti levittyy helposti huulille ja on erittäin mukava käyttää, se on erittäin kevyt eikä myöskään tartu. Raskas, tahmea huulipuna on aivan liian epämiellyttävä, puhumattakaan sen antamasta kakkumaisesta vaikutuksesta.

Volu Liptintin sävy on korallin vaaleanpunainen sävy, ja läpinäkyvää pakkausta ja applikaattoria katsoessa huomaat erittäin vaaleanpunaisen. salama, erittäin räikeä, joka voi pelotella hieman. Mutta levitettynä se on hyvin luonnollinen ja värittää huulet juuri sopivasti! Kiiltävä vaikutus on olemassa ja tulos on todella kaunis!

Sen plussa on sen kosteutus, ei enää kuivia ja ryppyisiä huulia, kun liptinti on levitetty huulille! Erittäin mukava tuote KBeauty Boxilta tälle maaliskuulle! Huulet pysyvät erittäin kosteutettuina ja pehmeinä jopa ilman meikkiä. Täydellinen asu kevääseen ja kesään!

 

? ALOE-RAHOITUSGEELI – SE ON IHO

Pakkauksessasi oleva ihonhoitohoito on KBeauty Boxissa! Aloe-geeli on välttämätön kylpyhuoneessasi! Se sopii erinomaisesti iholle, kosteuttaa sitä, vähentää tulehdusta, hoitaa palovammoja ja puhdistaa syvästi. Lyhyesti sanottuna aloe-geeli on erinomainen lääke! Aloegeelistä on hyötyä koko vartalolle, kuten päänahalle, kun se tuntuu polttavalta, pistelyltä tai kutinalta. Mitä tiivistetympi aloe se on, sitä parempi! It's Skinin tuotteessa on 90%!

 

Testasin sitä auringonpolttamalla ja viilentävä vaikutus rauhoitti välittömästi kipua, mutta myös palovammaan liittyvää kutinaa. Varo tuotteessa hajusteita, jotka voivat vaikuttaa herkimmälle iholle! Geeli ei ole liian nestemäinen ja tunkeutuu ihoon erittäin nopeasti aktivoidakseen sen parhaat vaikutukset iholla.

? HAND SANITIZER GEL – LUONTOTASAVALTA

Auttaakseen torjumaan COVID-19:ää Ma Petite Korea tarjoaa sinulle Nature Republic -tuotemerkin desinfiointigeeliä tässä Kbeauty Boxissa! Pullomuotoa käytännöllisempi, se kulkee mukanasi kaikkialla pitämään kätesi puhtaina! Sen ruusun tuoksu on tämän desinfiointigeelin pieni lisä, perustuoksuja miellyttävämpi! Geeli imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä rasvaista tai tahmeaa kalvoa.

 

? MILKY GLOW – NO:HJ

Kuukauden arkkinaamio! NO:HJ-brändin Milky Glow on KBeauty Boxissa. Sen voima on erittäin kosteuttava ja aktivoituu siksi syvästi ihossasi terveiden ja valoisten kasvojen saavuttamiseksi. Jälleen ja kuten aina, NO:HJ tarjoaa meille laadukkaita naamioita herkillä pakkauksilla, kuten hortensioilla.

Milky Glow NO:HJ imeytyy maitomaiseen koostumukseen, joka tunkeutuu jälleen hyvin ihoon 15–20 minuutin naamion käytön aikana. . Se on tekstuuri, jota näemme harvoin arkkinaamioissa, ja se on kevyt ja miellyttävä. Se ei ole liian nestemäinen, mutta ole varovainen, sillä on pieni riski, että se vuotaa, kun laitat naamion kasvoille, mutta ei levityksen aikana, se on hyvä pointti. Suositellun ajan jälkeen voimme selvästi nähdä, että kangas on menettänyt valkoisen värinsä, koska tuote on tunkeutunut kasvoihin! Iho on kirkkaampi, hyperhydratoitunut ja palautuu!

Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.