BOX KBEAUTY : LA BOX DE JANVIER

KBEAUTY BOX: TAMMIKUU LAATIKKO



Hyvää uutta vuotta 2020 My Little Korean kanssa! Aloitetaan yhdessä tämän vuoden ensimmäisen laatikon arvostelu meikillä ja ihonhoidolla! Tämän vuoden pieni pettymyksemme, rottaan (tämän kuun uuden vuoden merkki) liittyvät tuotteet olivat lähes olemattomia verrattuna sian tuotteisiin...

? BULGARIAN ROSE TONER – LUONTOTASAVALTA

Olemme jo sisällyttäneet tämän valikoiman tuotteen, kasvojenpuhdistusaineen, kuukauden laatikkoomme syyskuusta. Bulgarian ruusu on erittäin suosittu kosmetiikassa, sitä on saatavana nestemäisenä, eteerisenä öljynä tai kermana. Sillä on tulehdusta ehkäisevää, mutta myös ikääntymistä estävää voimaa. Nähdään pian sivullamme Instagram< span > löydäksesi sen vaikutukset! Aivan kuten puhdistusvaahto, kasvovesi antaa iholle ravintoa ja elinvoimaa. Sen tuoksu on melko kevyt ja miellyttävä. Kasvovesi imeytyy nopeasti ihoon ja jättää sille raikkauden tunteen. Kasvot ovat joustavammat ja vähemmän sameat, kun väriaine on levitetty.

Muistutuksena! Väriaine levitetään heti kaksoispuhdistuksen jälkeen!

< /p>

? TOM&JERRY EYE SHADOW – ETUDIO HOUSE

Kiinan astrologiseen merkkiin linkitetty tuote: rotta. Etude House ja Innisfree olivat ainoita merkkejä, jotka pelasivat peliä, verrattuna hieman enemmän vuonna 2019... Mutta My Little Korea onnistui silti tuomalla porsaan luomivärin (Box 2019) pikkuveljen: Jerryn! Värit ovat lämpimiä sävyjä ruskean tai vaaleanpunaisen kanssa. Jos haluat täydentää kokoelmaasi, siirry osoitteeseen tämä sivu !

? ITAL PRISM – MISSHA

Ja tässä on tuote huulille! My Little Korean avulla kokoelmasi kasvaa jatkuvasti! Tämä huulikynätuote tulee Matte- ja Melty-värisinä todella erilaisilla sävyillä! Tässä testilaatikossa on sävy Hestia, passion red! Siellä oli myös: beige (nude), pinkki (nude), syvä punainen ja syvä violetti. Kaksi viimeistä sävyä ovat melko tummia! Vaikutus on hieman kiiltävä!

Sen käyttö on todella yksinkertaista, ja tuote tuntuu sulavan huulillasi. Se on myös supermukava päällä. Hänen asunsa on keskinkertainen, mutta ole varovainen siirrossa!

? LUXE LIQUID EYELINER – LAUGH

Ja eyeliner, tällä kertaa RiRe-brändiltä, ​​myös paikalla! Sen kärki on erittäin hieno ja mahdollistaa täydellisen linjan yhdellä kertaa pakkauksen mukaan. Olen samaa mieltä siitä, että voit tehdä erittäin puhtaan linjan yhdellä kertaa! Se on myös vedenpitävä! Pitkäkestoinen meikki on sinun ilman, että vesi, kosteus tai hiki tuhoaa työtäsi!

Hän suosittelee ravistamista 2–3 kertaa ennen käyttöä, mutta suosittelen hieman enemmän, varsinkin ensimmäistä kertaa, jotta tuote tulee sisään!

? JEJU ROOT ENERGY MASK – INNISFREE

Tervetuloa Innisfree-brändin ensimmäiseen VEGAN-merkitty kangasnaamioon! Tämä arkkinaamiosarja hyödyntää maatuotteita, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja hehkuvat ihoa! Omani on tehty Jeju-kyssäkaalista, mutta sitä ei voi syödä muhennosna! Sinulla on kosteutetut ja terveet kasvot sen ampulliin tiivistetyn 5 hyaluronihapon kompleksin ansiosta. Koska kyllä, kangasnaamio voidaan liottaa väriaineeseen, seerumiin tai ampulliin tuotteesta riippuen! Ampulli on seerumivaiheessa, siinä on vain enemmän aktiivisia aineosia kuin jälkimmäinen!

Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.