BOX KBEAUTY : LA BOX DE FEVRIER

KBEAUTY BOX: HELMIKUUN LAATIKKO

Rakkaus rakkaus? Rakkautta ilmassa! Helmikuun KBeauty Boxit ovat täällä! Paljon ihonhoitoa tässä kuussa, koska koska on ystävänpäivä, keskitymme rakastamaan itseäsi! Edellisessä laatikossa KBeauty, käytimme hieman enemmän ihonhoitomeikkiä, mutta tässä kuussa vaihdoimme! Joten pidämme huolta itsestämme, teemme itsestämme kauniin kimalle silmäluomissamme? ja mennäänkö sinne?

? TWINKLE PEARLY SHADOW – LUONTOTASAVALTA

Nestemäinen luomiväri? Tässä se on ja se levitetään siveltimellään silmiin! Rakastamme sen erittäin tyylikästä pakkausta, jossa on pitkä, ruskettunut sivellin, joka on erittäin mukava levittää. Koostumus ei ole liian nestemäinen, mikä tarkoittaa, että luomiväri ei valu iholle ja kuivuu hyvin! Vältämme silti silmiemme hieromista! Olisi typerää pilata meikkisi.

Väri on pehmeän ruskean ja pronssin sekoitus. Glitterin määrä on täydellinen, se ei ole liikaa eikä liian vähän! Silmät kirkastuvat ensimmäisestä siveltimen vedosta! Voit laittaa sen silmäluomellesi tai silmän alle. Muistamme vähentää määrää siveltimellä, jotta tuotetta ei tule liikaa silmiin! Se on kevyt ja erittäin kaunis, rakastamme tätä tuotetta!

 

? COLLAGEN IMPACT EYE MASK – WELLDERMA

Puhuimme niistä yhdessä Instagram-viestistämme, ja tässä ne ovat Kbeauty Boxissamme! Näitä joustavia naamioita levitetään kasvojen eri alueille. Laitamme ne silmien alle, nasolaabiaalisten poimujen tasolle (hymyviivat), ryppyjälkiin tai jopa kaulaan! Puhdistuksen ja sävytyksen jälkeen laastarit poistetaan lastalla ja asetetaan iholle. Sinun on säilytettävä niitä 20-30 minuuttia, jotta hyödynnämme tilaisuutta rentoutumiseen, laita BTS:n uusin albumi.

Sinun on sitten poistettava ne, äläkä varsinkaan huuhtele. Laastarit kosteuttavat ihoa, vähentävät juonteita ja ryppyjä sekä turvonneita silmävaikutuksia.

? Kehäkukkarauhoittava kerma – GRAYMELIN

Tässä täydellinen voide kuivalle iholle! Se perustuu sheavoihin ja caluerpa lentilliferiin, eräänlaiseen levään, joka näyttää pieniltä rypäleiltä ja on peräisin Japanista. Tämä levä tunnetaan kosmetiikassa kalvoa muodostavana aineena, mikä tarkoittaa, että ne estävät veden haihtumisen iholta. Emme tietenkään enää tarjoa sheavoita!

Yllätyimme sen geelimäisestä koostumuksesta, melko harvinainen koostumus kuivalle iholle. Siksi iho imee voiteen nopeasti, mikä auttaa säilyttämään hyvät öljyt pitkään! Kuiva iho on siis erittäin terveellinen. Jos et tiedä ihotyyppiäsi, voit tarkistaa artikkelimme täällä.

? KANKASNAAMIT – PUCCA

Me kaikki tiedämme Puccan! Ja hän on palannut ihastuttaviin kangasnaamioihin! Kuten aina, puhdista iho, levitä väriainetta ja pidä naamio päällä 10-20 minuuttia!

Ja herkkuja? Pieni pari sukkia kuten aina, koska se on niin söpö!

Tunnisteet:

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.