ROM&ND: BETTER THAN PALETTE SECRET GARDEN

ROM&ND: PAREMPI KUIN PALETTE SECRET GARDEN

ROM&ND PAREMPI KUIN PALETTI: SECRET GARDEN

Les Better Than Eyes ovat minipaletit, joissa on 4 sävyä ROM&ND brändiltä. Tänään brändi esittelee meille upouudet meikkipaletit, joissa on 10 luomivärisävyä. Tämä Better Than Palette -paletti on nimeltään Secret Garden, ja se vie meidät maagiseen kokemukseen. Tällä hetkellä on kuusi mallia:

Pampas Garden : vaaleanpunaisen ja ruskean sävyjä, mukaan lukien 4 vaaleanpunaista ja kultaista glitter-sävyä.
Mahonkipuutarha : ruskeat sävyt, 4 kultaista glitter-sävyä.
Rosebud Garden : matta- ja kimaltelevien ruusujen sävyjä.
Pölyinen sumupuutarha : harmaan ja ruskean sävyjä vain mattapintaisilla tehosteilla.

Nude-sävyille, joissa on mattavaikutelma, on Shade & Shadow Garden -paletti. Parempi kuin paletti Light & Glitter Garden -paletti on täydellinen 100 % glitterpaletille.

PAREMPI KUIN PALETTI: Pölyinen sumupuutarha

Vtäällä Pölyinen sumupuutarha< /em>, yksi kuudesta uudesta paletista Better Than Palette allekirjoitettu ROM&ND. < /span>Siksi se koostuu 10 sävystä harmaan, beigen ja ruskean sävyillä. Tämä paletti sopii iholle, jolla on viileät pohjasävyt, ja sopii täydellisesti talvikauteen.

Järjestyksessämme on Bright Sumu, Skin Ash, Misty Ground, Purple Dust, Dusty Land. Tämä linja yhdistää 5 luomivärin sävyä ruskean ja beigen sävyissä. Toinen rivi yhdistää harmaan sävyjä Dry Grey-, Sumu Hugging-, Dusty Grey-, Taupe Brown- ja Soft Blackin.

Kunkin rivin sävyt vaihtelevat vaaleimmasta tummempaan. Ensimmäiset neljä Bright Fog, Skin Ash, DryGrey ja Fog Hugging ovat sävyjä meikkipohjan tekemiseen. Vaikka loput sävyt ovat varjoja.

Pigmentti on melko kevyt, lopputulos ei ole liian raskas. Varsinkin tummille sävyille.  Parempi kuin paletti Dusty Fog Garden soveltuu täydellisesti kevyeen, huomaamattomaan meikkiin . Koostumus on melko kompakti, eikä irtopuuteria putoa silmien alle levityksen aikana. Jos pidät mini Better Than Eyes -tuotteesta, olemme samaa laadukasta tuotetta, mutta vain muoto muuttuu laajemman valikoiman osalta.

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.