INNISFREE: BIJA TROUBLE

INNISFREE: BIJA TROUBLE

Olemme tänään palanneet katsaukseen poikkeuksellisesta tuotevalikoimasta ongelma-iholle, kuten akneen. INNISFREE  tunnetaan ja tunnustetaan tuotteistaan, joiden luonnolliset ainesosat ovat peräisin JEJUn saarelta. Brändi tarjoaa myös hoitoja kaikille ihotyypeille ja -olosuhteille. Esittelemämme setti sopii täydellisesti akneen taipuvaiselle iholle, ja se on valmistettuBija-siemenuutteesta.

BIJA SIEMEN: MITÄ SE ON?

Bijarim-metsä on metsä, joka sijaitsee Jejun saarella ja josta löytyy kuuluisa Torreya nucifera. Nämä ovat japanilaista alkuperää olevia puita. kasvaa myös Jejulla ja josta keräämme siemenet. Bija koreaksi. Nämä ovat syötäviä, mutta niitä käytetään pääasiassa taistelemaan aknehäiriöitä vastaan! Bija-siemenöljyn sanotaan nopeuttavan ongelmallisen ihon paranemista ja näyttää olevan melkein ihmeratkaisu! Se on hyvin vähän tunnettu öljy Ranskassa, ja INNISFREE näyttää olevan ainoa merkki, joka toimii sen kanssa. Halusimme Ma Petite Koreassa testata tätä sarjaa Bija Trouble Skin Care Setin avulla ja vahvistaa!

BIJA TROUBLE IHONHOIDOSETTI INNISFREE

Tämä sarja < /span>on yksi monista INNISFREE:n tarjoamista sarjoista ja se koostuu: kasvovedestä (200 ml), emulsiosta (100 ml) ja kasvojen puhdistusaineesta (100 ml). Olemme siis kauniissa laatikossa vakiokooilla, emme matkatyypeillä. Tämä setti tarjoaa korealaisten mukaan olennaiset kerrostustuotteet, mutta valikoima on tietysti kattavampi. Näiden kolmen tuotteen lisäksi INNISFREE tarjoaa myös täplille tarkoitettua esanssia, geeliä, geelipuhdistusainetta, laastareita ja balsamia. Mutta sarja on perusta, loput ovat täydellisiä, jos haluat täydentää tämän uuden ihonhoitorutiinin!

TULOKSET

Kun sanomme, että Bija-siemenet ovat ihmeellisiä, vahvistamme sen!  span> span>Testasin INNISFREE-setin yhtenä iltana koko kasvoilleni, kun poskeni olivat hormonaalisen aknen peitossa ja seuraavana päivänä uudemmissa täplissä oli näkyvää vähenemistä, jopa arpia. Kolme yhdistettyä tuotetta rauhoittivat tulehdusta ja puhdistivat ihoa syvästi. Se oli paljon selkeämpi ja vähemmän harmaa jo ensimmäisestä sovelluksesta lähtien. Pesin ensin kasvoni vaahtoavalla puhdistusaineella ja levitin sitten kasvovesi tasapainottamaan ihoa. Kevyempi voide toimii kosteusvoiteena.

Vaahtoavan puhdistusaineen tuoksu on varsin miellyttävä ja sillä hierottaessa kasvojasi tunnet todellisen erittäin miellyttävän raikkauden tunteen. Ihan kuin iho olisi puhdistettu. Kasvovedestä löydämme myös tämän raikkauden, puhdistavien kasvien tuoksun ja jo pelkästään tällä tiedämme, että ihomme tulee hyvin hoidetuksi! Pelkäsin, että kasvovesi kuivattaa ihoa hieman liikaa, koska se on aknen hoito, mutta ei ollenkaan, se on erittäin pehmeä ja kosteuttava. Käytän väriainetta joka aamu ja ilta, samoin kuin voidetta ja puhdistusainetta vain iltaisin.

Ihossani on paljon vähemmän ryppyjä ja se on tasaisempi päivien kuluessa. Nämä hoidot säätelevät talintuotantoa terveellisemmän, vähemmän tylsän ihon saamiseksi ilman tulehdusta ja pieniä täpliä. Kaikille akneen taipuvaiselle iholle suosittelemme tätä INNISFREE-sarjaa silmät kiinni! On harvinaista, että löydämme hoitoja aknen torjuntaan ilman ihon kuivumista prosessissa, lukuun ottamatta tietysti apteekkituotteita. Tämä sarja on melko edullinen ja pitää lupauksensa lievän tai keskivaikean aknen hoidossa. Ole varovainen, raskaampi akne vaatii ihotautilääkärin konsultaatiota.

HWAHAE-SOVELLUS

Laajennamme ensin analyysiämme tarkastelemalla näiden kolmen tuotteen koostumusta. Koska kyllä, ensimmäistä kertaa arvioissamme aiomme käyttää "Hwahae" -sovellusta, joka analysoi ihonhoitotuotteiden koostumusta! Seuraavissa kaavioissa tämä on EWG-asteikko, sininen tarkoittaa: alhainen riskitaso; oranssi: keskitaso ja punainen, korkea riskitaso.


INNISFREE väriaine Bija Seed

INNISFRE Bija Seed -puhdistusaine

INNISFREE Bija Seed Lotion

Punainen johtuu kaikkien kolmen tuotteen korkeasta tuoksupitoisuudesta, mutta sen koostumus on yleensä hyvä. Sovellus neuvoo myös nuoria olemaan käyttämättä näitä tuotteita, mutta yleisesti ottaen arviot ovat varsin positiivisia!

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.