Les BT21 : l'univers mignon de BTS en détails

BT21: BTS:n söpö maailma yksityiskohtaisesti

BT21:t ovat sarja sarjakuvahahmoja, jotka on luotu eteläkorealaisen muotibrändin Line Friendsin ja K-Pop-ryhmän BTS:n yhteistyössä. Nämä suloiset hahmot saivat nopeasti suosion BTS-fanien keskuudessa, ja niitä julkaistiin myyntituotteina, kuten pehmoleluina, avaimenperiä, reppuja ja muotiasusteita.

 

Jokainen BT21-hahmo on BTS:n jäsenen luoma ja edustaa heidän ainutlaatuista persoonallisuuttaan ja elämäntapaansa. Tutustutaan jokaiseen niistä yksityiskohtaisesti:

  1. Koya: Koya on RM:n (Kim Nam-Joon) luoma koala, joka symboloi viisautta ja tyyneyttä. Rauhallisella ja vakavalla käytöksllään Koya on kypsin kaikista BT21-hahmoista.

  2. RJ: RJ on Jinin (Kim Seok-Jin) luoma laama, joka edustaa optimismia ja hyvää huumoria. Iloisen persoonallisuutensa ja tarttuvan hymynsä ansiosta RJ on ryhmän onnellisin hahmo.

  3. Mang: Mang muistuttaa meitä hevosesta, ja sen loi J-Hope (Jung Ho-Seok) ja symboloi älykkyyttä ja uteliaisuutta. Mang on älykkäin kaikista BT21-hahmoista ja rakastaa uusien asioiden löytämistä.

  4. Chimmy: Chimmy on Jiminin (Park Ji-Min) luoma koira, joka edustaa iloa ja hyvää huumoria. Iloisen persoonallisuutensa ja tarttuvan hymynsä ansiosta Chimmy on yksi sarjan suosituimmista hahmoista.

  5. Tata: Tata on V:n (Kim Tae-Hyung) luoma alien, joka symboloi luovuutta ja mielikuvitusta. Tata on oudoin kaikista BT21-hahmoista ja rakastaa uusien ideoiden tutkimista.

  6. Cooky: Cooky on Jungkookin (Jeong Jung-Kook) luoma kani, joka symboloi energiaa ja innostusta. Rajattoman energiansa ja iloisen persoonallisuutensa ansiosta Cooky on ryhmän aktiivisin hahmo.

  7. Shooky: Shooky on Sugan (Min Yoong-Gi) luoma pieni keksi, joka symboloi päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä. Shooky on linjan vakavin hahmo ja haluaa tehdä kovasti töitä saavuttaakseen tavoitteensa.

BT21 on pieni perhe, joka koostuu söpöistä ja suloisista hahmoista, jotka ovat voittaneet BTS-fanien sydämet. Jos olet tämän hahmovalikoiman fani, älä epäröi tulla ja löytää heidät Ma Petite Coree -verkkosivustolta.

1 kommentti

Florence

J’adore l’univers Coréenne❤️ et BTS💜 tout mon amour vous accompagne

Kirjoita kommentti

* Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.