Review CLIO Cushion Koshort in Seoul

Recenze CLIO Cushion Koshort v Soulu

Spring K Beauty

Přišlo jaro se svými květy, jemnými barvami a mírným počasím na piknik venku. To je samozřejmě nová příležitost pro značky K Beauty odhalit nové řady make-upů! Tuto sezónu netrpělivě očekávají závisláci na K Makeup a my nejsme zklamáni!
k beauty ma petite coree

Nová kolekce CLIO

Dnes nás zajímá značka CLIO s její kolekcí: KOSHORT V SOUL. Čí ambasadoři jsou skupina KPOP: Les TxT! Tato kolekce, složená z podkladové báze a dvou palet, měla v Koreji skutečný úspěch. Velmi rychle obětí svého úspěchu, než se znovu objeví všude v obchodech. 
.
KOŠHORT je zkratka "korejské krátkosrsté", plemene koček. Tato kolekce je opravdu nutností pro milovníky koček! Proč ? Protože jde o setkání mezi značkami CLIO a kočky. Jako vždy v K Beauty je každý detail pečlivě promyšlen: balení, barvy atd. 
.
V tomto polštáři byl navržen nový obal. Pouzdro se díky svému čtvercovému formátu stalo průhledným, šik a snadněji se s ním manipuluje! Jeho malá obláček aplikátoru má tvar kočičí tlapky. Velké ano pro rozkošný design, ale především velmi praktické pro dosažení oblastí jako pod očima a nos. Dokonale kontrolovaná pleť!
.
Bohužel je tento polštář k dispozici pouze ve třech odstínech: Lingerie, růžová béžová, Linen, světle oranžovo-béžová a Ginger, středně béžová.
clio kill cover koshort ma petite corée
.
.

Recenze du Cushion Koshort v Soulu

Cami, náš vedoucí nákupu, mohl propadnout pouze této kolekci KOSHORT IN SOUL. Rozplýváme se pro její hezkou fotku s její kočkou, jak lépe prezentovat polštář KOSHORT IN SOUL! Toto je jeho recenze polštář CLIO Kill Cover Founwear že se chystá prezentovat!
cushion kill clio ma petite coree
Tento polštář je její nejoblíbenější v roce 2023!
.
"The Kill Cover je slavný základ od značky CLIO, ale právě tato kolekce mě zamilovala. Polštář je opravdu příjemný na nošení, bez sádrového efektu. Nabízí přirozenou pleť po celý den, já ne. Na pleti to necítím. Mám světlou pleť, tak jsem si vybrala odstín Lingerie, který mi naprosto vyhovuje. Krytí však není nijak extrémní, proto je tento polštářek vhodný spíše pro lidi, kteří chtějí jen skrýt drobné, lehké vady a zvýrazňuje pleť, aby vypadala zářivěji Moje pleť je jemnější a hladší, jako filtr.
.
Podklad má lehkou a nepříliš těžkou vůni, která je o to příjemnější. 
.
Velká drť na laťkový aplikátor ve tvaru kočičí tlapky, který umožňuje jeho dobré nanášení pod oči! Žádná chyba v makeupu mé pleti.
.
Tato kolekce je více než roztomilá s epoxidovými nálepkami pro kočky a aplikátorem kočičích tlapek! Mohu lepit a sundávat samolepky do nekonečna, abych si přizpůsobil svůj polštář!
Váš je Cushion Koshort v Soulu, dostupný na Moje malá Korea !
koshort in seoul ma petite coree

1 komentář

Noujoud

INCROYABLE

Napište komentář

* Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.