Červnový KBeauty Box - Péče o pleť

DEEP OCEAN MIST de la marque MEDI KVĚTY 

Mlha se během léta rychle stane naším oblíbeným produktem! Horkem a pokožkou pod maskou je pleť oslabená, takže se hydratace mnohem rychleji odpařuje. Tato hydratační mlha s mořským kolagenem a zeleným kaviárem poskytuje intenzivní hydrataci a živiny. Pokožka je osvěžená, se sladkou květinovou a ovocnou vůní. 

Tipy k použití: Nastříkejte 2-3x na pokožku ze vzdálenosti 20-30 cm. Mlha se rovnoměrně rozprostře po pokožce a rychle se vstřebá.

JEJU CANOLA HONEY ESSENTIAL TONER značky GANGBLY

Tento toner obsahuje med a olej z řepkových květů z ostrova Jeju. Květ řepky je jednou z nejběžnějších květin na ostrově (spolu s japonskou kamélií v zimě) a má výhody pro pokožku. Doporučuje se pro smíšenou až suchou pleť i pro pleť s nedostatkem hydratace. Toner poskytuje hydrataci, zklidňuje pocit pnutí a udržuje pokožku čistou. Vyrovnává texturu pokožky pro hladší obličej.

Med má antioxidační, hydratační, ale také anti-aging vlastnosti. Pomáhá také předcházet akné.

Tipy k použití:  Toto tonikum se používá po očištění pleti a jako první krok v rutině péče o pleť. Lze nanášet ručně jemným vklepáváním nebo pomocí vaty.

PORE BUBBLE MASK od JJYOUNG

Maska odstraňuje nečistoty pleti a odumřelé buňky nahromaděné na pleti a v pórech. Maska s dřevěným uhlím se po nanesení přemění na mikrobubliny, které dále čistí a vytvářejí zářivou, zdravě vypadající pleť. Díky přírodním hydratačním látkám je pokožka hydratovaná a hladká.

Tipy k použití: Po očištění naneste přiměřené množství na obličej. Masírujte obličej krouživými pohyby, když se vytvoří bublinky, poté důkladně opláchněte vlažnou vodou.

♡ ESSENCE SUN STICK de la marque VT COSMETICS

Opalovací krém VT typu essence obsahuje složky CICA, o kterých je známo, že zklidňují tu nejcitlivější pokožku. Nezanechává na pokožce bílý film a rychle proniká.

Tipy k použití: Opalovací krém se aplikuje jako poslední krok ranní rutiny a obnovuje se po celý den v případě dlouhého pobytu na slunci.

♡ OČNÍ MASKA PRO TEPLOVÝ KOLAGEN

Maska pro tento měsíc červen se zaměřuje na oční kontury. Jeho složení vyživuje suchou pokožku díky hydrolyzovanému kolagenovému extraktu z levandule a kyseliny hyaluronové. Existuje také devět složek peptidového typu, které hydratují a vyživují pokožku, aby byla pevnější.

Tipy k použití: Na čistou pleť naneste masku a nechte působit 15 až 20 minut. Buďte opatrní, protože maska ​​je velmi bohatá na sérum a může stékat! Zbývající sérum se nevyhazuje a pokud je dobře chráněno, může být znovu použito (ne maska!).